Бездріжджовий хліб, тісто для якого проходить ферментацію 24 години та повторну ручну обминку 🤗
Подається зі спаржою та пармезаном.
Подається з варенням зі свіжих ягід, кремом тірамісу та мускатним горіхом.
Наш хліб на заквасці, яйце, абрикосовий джем, м’яке масло, твердий сир.
Тост з нашого хліба на заквасці, авокадо, яєчня, чилі кріспі, зелена цибуля, соус каліфорнія-маскарпоне.
Fluffy омлет, страчателла, обпалені томати конфі, пармезан, оливкова олія, чорний перець, базилік. Подається з фокаччою.
З нашим Teddy bread на заквасці.
З обпаленим авокадо, прошуто, руколою, яйцями пашот та томатами конфі.
Соус марінара, потрійна яєчня, мускатний горіх, томати, моцарела, місо баклажан, пластівці чілі.
Подається з анчоусами.
Подаються з оливковою олією і томатами.
Великі оливки з часником, зеленню, пластівцями чілі та оливковою олією.
З тіста на равіолі. Подаються з гострим майо.
Italian ham на початок?
Tradition from Bologna.
Італійська шинка.
Подаються з соусом з маскарпоне та цедрою апельсина і оливковою олією.
😋
Тунець, авокадо, соус теріякі, кунжут, цибуля зелена та ріпчаста, кунжутне масло, тогараші.
Подається з нашим хлібом та смородиновим варенням.
Подається з гострим медом, пластівцями чилі, кедровими горіхами, пітою та оливковою олією.
Рожева телятина з айолі з тунцем, каперсами та анчоусами.
Листя салату, авокадо, картопля, м'яке яйце, каперси, тунець татакі, фіолетова цибуля, соус до нісуазу, чорний перець, мольдонська сіль.
З пекоріно та кедровими горіхами.
З панчетою, беконовою пудрою, крутонами, анчоусами та курячим філе.
Лосось гравлакс, обпалене авокадо, томати конфі, грецький йогурт, рукола, піта, оливки, зелена цибуля.
Рибний суп з креветками та мідіями.
Курячий бульйон, листя шпинату, яєчна страчателла та м’ясо курчати.
Тальятелле з вершково-пармезановою емульсією, яловичиною конфі, Sourdough пармезаном та жовтком конфі.
Подаємо з homemade chicken карамеллю, яку ми варимо 15 годин.
Таярін з вершковою емульсією та соусом понзу, маринованими перцями та Sourdough пармезаном.
Соус з білими грибами, петрушкою і тим'яном, чорним перцем, трюфельною олією, карамелізованою цибулею, пармезановою піною і ерінгами.
Таярін на вершковій емульсії, дуже багато пармезану.
Паста таярін з панчетою та пармезаном.
Вершково-пармезанова емульсія, грецький горіх, кедрові горіхи, мед, мускатний горіх, пекоріно, горгондзола, трюфельна олія.
Тальятеле з соусом з тунця, часником, петрушкою та свіжим тунцем татакі.
Багато мідій у білому вині, соус з томатами конфі, часник, анчоуси, петрушка та тим'ян, пармезанове масло.
Креветки в устричному соусі, пармезанове масло, соус з тунця, пластівці чилі, часник, петрушка, кунжутна олія та цедра лайму.
Спагеті з соусом марінара, соусом песто, шматком хрусткого курячого філе та моцарелою.
Зі смаженою панчетою, ботаргою, беконовою пудрою, копченими томатами конфі та сиром пекоріно.
Обпалені мітболти з фенхелем, марінарою з томатами конфі та чіпотле, пармезаном, базиліком та пластівцями чилі.
З карамельним маслом, бататом, базиліком, кедровими горіхами та прошуто крудо.
Ризото з креветочним біском та креветками в устричному соусі.
Обвуглена капуста з вершково-пармезановою емульсією та томатами конфі, Sourdough пармезаном та оливковою олією.
Філе макрелі, подається зі свіжим фенхелем з заправкою та майо з чорної цибулі.
Хрусткий баклажан з місо пастою, подається з маринованими перцями, грецьким йогуртом, майо з чорної цибулі та гострим майо.
Хліб на заквасці з Teddy пекарні, яловичина, дуже багато сиру, brown butter, айолі, подається з соусом марінара.
Соус з білих грибів, петрушкою, тим’яном, трюфельною олією, чорним перцем, трюфельною піною та карамелізованою цибулею.
Пюре з батату та пармезану, куряче філе з прошуто, базилік, винний соус, кедрові горішки, хлібний крамбл пармезан, чорний перець.
Дуже багато вітелло тонато, соус айолі з тунцем, каперси, пармезан, рукола, оливкова олія, пластівці чилі.
Подається з картопляним гратеном та грибним демігласом.
Томатна основа, веганська моцарела, баклажан місо, томати конфі, в’ялені оливки, рукола, оливкова олія.
Вітелло тонато, анчоуси, каперси, айолі з тунцем, моцарела, чорний перець, оливкова олія.
Марінара соус, багато мортаделли, томати конфі, кріспі базилік, гострий мед та оливкова олія.
Дууже багато моцарелли, горгондзола, цілий камамбер, абрикосовий джем, пармезан, кедрові горішки та оливкова олія, кунжут, мед.
Соус марінара, багато моцарели, базилік, мольдонська сіль. Додай страчателлу / анчоуси / оливки😍
Соус з білих грибів з трюфельною олією, цибулею, петрушкою та тим'яном, багато сиру, місо паста та хрусткі ерінги.
Сосиски з чеддером, марінара, моцарела, томати конфі, пластівці чилі, часник конфі, пармезан, гострий майо.
Марінара, сир, гострий мед і дуже багато пепероні.
Вершковий соус, моцарела, дууже багато прошуто, оливкова олія та чорний перець.
Вершковий соус, моцарела, соус маскарпоне-каліфорнія, фісташки, мед та трюфельна олія.
Дуже багато пепероні та моцарели, соус марінара, чилі пластівці, гострий мед.
Дуже багато моцарели, соус марінара, орегано, часникова олія.
Сирний слайс, слайс з пепероні (гостре), слайс шпинат&соус маскарпоне-каліфорнія, слайс з прошуто.
Італійська шинка копа, горгондзола, кедрові горіхи, багато моцарели, шпинат та оливкова олія.
Смакує з десертним вином Dow’s Late Bottled Vintage Port, запитай офіціанта, щоб замовити🍷
Unbelievable поєднання!🧸
Смакує з десертним вином Dow’s Late Bottled Vintage Port, запитай офіціанта, щоб замовити🍷
Italian classic dessert with almonds.
Дууже багато малини🧸
Смакує з десертним вином Duke of Clarence, Blandy’s Madeira, запитай офіціанта, щоб замовити 🍷
True matcha
🍷 Смакує з десертним вином: Gérard Bertrand, Maury Tuilé AOP, Vin Doux Naturel, запитай офіціанта, щоб замовити
why not?
Italian classic dessert.
Unbelievable поєднання🧸 to go.
Дууже багато малини🧸 to go.
Italian classic dessert with almonds.
З ваніллю.
Ніжний прохолодний чізкейк.
Робочий час