Якщо у вас є алергія на будь-які продукти - повідомте про це нашого офіціанта.
Бездріжджовий хліб, тісто для якого проходить ферментацію 24 години та повторну ручну обминку 🤗
Наш хліб на заквасці, яйце, абрикосовий джем, м’яке масло, твердий сир.
Тост з нашого хліба на заквасці, авокадо, яєчня, чилі кріспі, зелена цибуля, соус каліфорнія-маскарпоне.
Fluffy омлет, страчателла, обпалені томати конфі, пармезан, оливкова олія, чорний перець, базилік. Подається з фокаччою.
З нашим Teddy bread на заквасці.
З обпаленим авокадо, прошуто, руколою, яйцями пашот та томатами конфі.
Соус марінара, потрійна яєчня, мускатний горіх, томати, моцарела, місо баклажан, пластівці чілі.
Подаються з солодкою ватою , ванільним морозивом і смородиновим варенням і мигдальними пластівцями.
Вітелло тонато, м'яке яйце, соус голландез, кедрові горіхи, рукола, пекоріно, соус айолі з тунцем, мольдонська сіль.
Багато лосося, кулька авокадо, свіжий базилік, м'яке яйце, соус голландез, тогараші, фурікаке, соус маскарпоне-каліфорнія.
Подається з анчоусами.
Подаються з оливковою олією і томатами.
Великі оливки з часником, зеленню, пластівцями чілі та оливковою олією.
З тіста на равіолі. Подаються з гострим майо.
Italian ham на початок?
Tradition from Bologna.
Італійська шинка.
😋
Тунець, авокадо, соус теріякі, кунжут, цибуля зелена та ріпчаста, кунжутне масло, тогараші.
Подається з нашим хлібом та смородиновим варенням.
Подається з гострим медом, пластівцями чилі, кедровими горіхами, пітою та оливковою олією.
Подається з соусом каліфорнія-маскарпоне, кедровими горішками та хрустким базиліком.
Рожева телятина з айолі з тунцем, каперсами та анчоусами.
Листя салату, авокадо, картопля, м'яке яйце, каперси, тунець татакі, фіолетова цибуля, соус до нісуазу, чорний перець, мольдонська сіль.
З пекоріно та кедровими горіхами.
З панчетою, беконовою пудрою, крутонами, анчоусами та курячим філе.
Лосось гравлакс, обпалене авокадо, томати конфі, грецький йогурт, рукола, піта, оливки, зелена цибуля.
Рибний суп з креветками та мідіями.
Курячий бульйон, листя шпинату, яєчна страчателла та м’ясо курчати.
Подаються з трюфельною піною та жовтком конфі.
Соус з білими грибами, петрушкою і тим'яном, чорним перцем, трюфельною олією, карамелізованою цибулею, пармезановою піною і ерінгами.
Таярін на вершковій емульсії, дуже багато пармезану.
Паста таярін з панчетою та пармезаном.
Вершково-пармезанова емульсія, грецький горіх, кедрові горіхи, мед, мускатний горіх, пекоріно, горгондзола, трюфельна олія.
Тальятеле з соусом з тунця, часником, петрушкою та свіжим тунцем татакі.
З пармезановим маслом, базиліком та шпинатом.
Багато мідій у білому вині, соус з томатами конфі, часник, анчоуси, петрушка та тим'ян, пармезанове масло.
Креветки в устричному соусі, пармезанове масло, соус з тунця, пластівці чилі, часник, петрушка, кунжутна олія та цедра лайму.
Спагеті з соусом марінара, соусом песто, шматком хрусткого курячого філе та моцарелою.
Зі смаженою панчетою, ботаргою, беконовою пудрою, копченими томатами конфі та сиром пекоріно.
Обпалені мітболти з фенхелем, марінарою з томатами конфі та чіпотле, пармезаном, базиліком та пластівцями чилі.
З карамельним маслом, бататом, базиліком, кедровими горіхами та прошуто крудо.
Хліб на заквасці з Teddy пекарні, яловичина, дуже багато сиру, brown butter, айолі, подається з соусом марінара.
Ньйокі, соус песто, пармезан, моцарела, кедрові горішки, оливкова олія та лосось з унагі.
Соус з білих грибів, петрушкою, тим’яном, трюфельною олією, чорним перцем, трюфельною піною та карамелізованою цибулею.
Пюре з батату та пармезану, куряче філе з прошуто, базилік, винний соус, кедрові горішки, хлібний крамбл пармезан, чорний перець.
Дуже багато вітелло тонато, соус айолі з тунцем, каперси, пармезан, рукола, оливкова олія, пластівці чилі.
Подається з картопляним гратеном та грибним демігласом.
Томатна основа, веганська моцарела, баклажан місо, томати конфі, в’ялені оливки, рукола, оливкова олія.
Вітелло тонато, анчоуси, каперси, айолі з тунцем, моцарела, чорний перець, оливкова олія.
Марінара соус, багато мортаделли, томати конфі, кріспі базилік, гострий мед та оливкова олія.
Обпалений з унагі вугор, соус з місо пастою, моцарела, червона ікра, тогараші.
Дууже багато моцарелли, горгондзола, цілий камамбер, абрикосовий джем, пармезан, кедрові горішки та оливкова олія, кунжут, мед.
Соус марінара, багато моцарели, базилік, мольдонська сіль. Додай страчателлу / анчоуси / оливки😍
Соус з білих грибів з трюфельною олією, цибулею, петрушкою та тим'яном, багато сиру, місо паста та хрусткі ерінги.
Сосиски з чеддером, марінара, моцарела, томати конфі, пластівці чилі, часник конфі, пармезан, гострий майо.
Марінара, сир, гострий мед і дуже багато пепероні.
Вершковий соус, моцарела, дууже багато прошуто, оливкова олія та чорний перець.
Вершковий соус, моцарела, соус маскарпоне-каліфорнія, фісташки, мед та трюфельна олія.
Дуже багато пепероні та моцарели, соус марінара, чилі пластівці, гострий мед.
Дуже багато моцарели, соус марінара, орегано, часникова олія.
Сирний слайс, слайс з пепероні (гостре), слайс шпинат&соус маскарпоне-каліфорнія, слайс з прошуто.
Італійська шинка копа, горгондзола, кедрові горіхи, багато моцарели, шпинат та оливкова олія.
Смакує з десертним вином Dow’s Late Bottled Vintage Port, запитай офіціанта, щоб замовити🍷
Unbelievable поєднання!🧸
Смакує з десертним вином Dow’s Late Bottled Vintage Port, запитай офіціанта, щоб замовити🍷
Italian classic dessert with almonds.
Дууже багато малини🧸
Смакує з десертним вином Duke of Clarence, Blandy’s Madeira, запитай офіціанта, щоб замовити 🍷
True matcha
🍷 Смакує з десертним вином: Gérard Bertrand, Maury Tuilé AOP, Vin Doux Naturel, запитай офіціанта, щоб замовити
З мадагаскарською ваніллю, рожевою солодкою ватою та фісташками. 🍷 Смакує з десертним вином Pedro Ximenez San Emilio Lustau, запитай офіціанта, щоб замовити
Ніжний прохолодний чізкейк.
why not?
Italian classic dessert.
Unbelievable поєднання🧸 to go.
Дууже багато малини🧸 to go.
З ваніллю.
Italian classic dessert with almonds.
Якщо у вас є алергія на будь-які продукти - повідомте про це нашого офіціанта.
Робочий час