Бездріжджовий хліб, тісто для якого проходить холодну ферментацію від 36 до 48 годин та повторну ручну обминку 🤗 Саме тому він такий легкий та корисний ☀️
Зелений соус каррі на кокосових вершках, креветки в устричному соусі, місо баклажан, потрійна яєчня, м'ята та базилік, лайм та чилі пластівці.
Соус марінара, потрійна яєчня, мускатний горіх, томати, моцарела, місо баклажан, пластівці чілі.
Наш хліб на заквасці, масло з мускатним горіхом та мальдонська сіль, абрикосове варення, сир гауда, яйце.
Тост з нашого хліба на заквасці, авокадо, яєчня, чилі кріспі, зелена цибуля, соус каліфорнія-маскарпоне, спеція мічелада.
Fluffy омлет, страчателла, обпалені томати конфі, пармезан, оливкова олія, чорний перець, базилік. Подається з фокаччою.
З нашим Teddy bread на заквасці.
Дуже багато вітелло тонато, соус айолі з тунцем, каперси, пармезан, рукола, оливкова олія, пластівці чилі.
Подаються з ягідним джемом, тірамісу кремом і м'ятою.
* а ще улюблений тунець Жори та Ігора Подаємо з пітою.
Готуємо з тіста на равіолі, подаємо з копою та сиром пекоріно.
Подаються з оливковою олією і томатами. Подаємо з пітою.
Tradition from Bologna. Подаємо з пітою.
Italian ham на початок? Подаємо з пітою.
Італійська шинка. Подаємо з пітою.
Наша homemade піта, яку ми готуємо щодня. Можеш додати її до будь-чого 😍
Ми привезли їх з сонячної долини Беліса , подаємо з апельсином та корицею.
Яловича вирізка з ворчестером, каперсами, гірчицею, подається з жовтком конфі та з нашим хлібом на заквасці.
Подається з пітою.
Мариновані перці з сиром лабне та базиліковим соусом. Подається з пітою.
Вершкова бурата з печеним перцем, томатами чері, свіжим базиліком та оливковою олією. Подається з пітою.
Мариновані артишоки з соусом з маскарпоне та цедрою апельсина і оливковою олією. Подається з пітою.
Тунець, авокадо, соус теріякі, кунжут, цибуля зелена та ріпчаста, кунжутне масло, тогараші. Подається з пітою.
З гострим медом, пластівцями чилі, кедровими горіхами, пітою та оливковою олією. Подається з пітою.
Рожева телятина з айолі з тунцем, каперсами та анчоусами. Подається з пітою.
Листя салату, хрусткі креветки в панко, соус цезар, крутони, пармезан, анчоуси та пластивці чилі.
Листя салату, авокадо, картопля, м'яке яйце, каперси, тунець татакі, фіолетова цибуля, соус до нісуазу, чорний перець, мальдонська сіль, спеція мічелада.
З пекоріно та кедровими горіхами, заправляємо лимонним дресінгом.
З панчетою, крутонами, анчоусами та курячим філе.
Лосось гравлакс, обпалене авокадо, томати конфі, грецький йогурт, рукола, піта, оливки, зелена цибуля, спеція мічелада.
Тортеліні з мортаделою та курячий бульйон.
Рибний суп з креветками, мідіями, томатами конфі, нутом, фіолетовою цибулею, картоплею, базиліком, соусом чилі кріспі.
Ну ок, Teddies, тепер паста не тільки з 13:00, а коли захочете, ще й у себе вдома. Готуємо її так: 1. Кип'ятимо воду та підсолюємо її. 2. Кидаємо пасту в киплячу воду. 3. Готуємо її 2 хвилини до стану альденте. А якщо хочеш повну готовність - 3 хвилини. 4. Додаємо пасту до свого соусу та enjoy.
Handmade cпагеті з вершковою емульсією, дуже багато пармезану.
Handmade cпагеті з копченим лососем на оливковій емульсії.
Handmade равіолі з копченим лососем, маскарпоне, каперсами та шпинатом у вершковій емульсії на креветочному бульйоні.
Handmade тальятелле з вершково-пармезановою емульсією, яловичиною конфі, Sourdough пармезаном та жовтком конфі.
Подаються з chicken карамеллю, яку ми готуємо близько 15 годин та пармезаном.
Handmade тальятелле з вершковою емульсією на основі понзу, подається з маринованими перцями, sourdough пармезаном, хрустким базиліком та соусом чилі кріспі.
Нandmade pasta, соус з білими грибами, петрушкою і тим'яном, чорним перцем, трюфельною олією, пармезановою піною і ерінгами.
Нandmade pasta, вершково-пармезанова емульсія, грецький горіх, кедрові горіхи, мед, мускатний горіх, пекоріно, горгондзола, трюфельна олія.
Нandmade pasta, креветки в устричному соусі, пармезанове масло, соус з тунця, пластівці чилі, часник, петрушка, кунжутна олія та цедра лайму.
Handmade тальятеле з соусом з тунця, часником, петрушкою та свіжим тунцем татакі.
Нandmade pasta зі смаженою панчетою і чорним перцем.
Handmade спагеті з томатним соусом та чилі кріспі, соусом песто, шматком хрусткого курячого філе в панко та моцарелою.
Обпалені мітболти з фенхелем, марінарою з томатами конфі та чіпотле, пармезаном, базиліком та пластівцями чилі.
З карамельним маслом, бататом, базиліком, кедровими горіхами та прошуто крудо.
🍷perfect wine pair - Gérard Bertrand, Orange Gold 50ml=140uah🍷 Качина ніжка конфі з абрикосовою скоринкою, подається з квасолею каннелліні.
🍷perfect wine pair - Pascal Jolivet Sancerre 50ml=170uah🍷 Ризото з пармезановим маслом та боніто, тунець в панко, понзу , цедра лайма та перці педрон.
🍷perfect wine pair - Castillo de Molina, Chardonnay 125ml=170uah🍷 Філе лосося зі слайсами цукіні та бланшованим шпинатом у вершковій емульсії з часником конфі.
🍷perfect wine pair - Rose D'Anjou, Barton & Guestier 125ml=180uah🍷 Ризото з креветочним біском, копченими томатами конфі, креветками в устричному соусі та зеленою олією.
🍷perfect wine pair - Erste Neue Goldmuskateller 125ml=160uah🍷 Соус з білих грибів, петрушкою, тим’яном, трюфельною олією, чорним перцем, трюфельною піною та карамелізованою цибулею.
🍷perfect wine pair - Amalinda, Sauvignon Blanc 125ml=150uah🍷 Хрусткий баклажан з місо пастою, подається з маринованими перцями, лабне та зеленою олією.
🍷perfect wine pair - Contepassi Chianti 125ml=180uah🍷 Наш хліб на заквасці, айолі, дуже багато сиру та яловични конфі, подається з соусом марінара та пармезаном.
🍷perfect wine pair - Planeta, Cerasuolo di Vittoria 50ml=120uah🍷 Пюре з батату та пармезану, куряче філе з прошуто, базилік, винний соус, кедрові горішки, хлібний крамбл пармезан, чорний перець.
🍷perfect wine pair - Domini Veneti Amarone Della Valpolicella 50ml=200uah🍷 Подається з картопляним brown butter пюре та грибним демігласом.
🍷perfect wine pair - Palazzo Mio Rosso 125ml=170uah🍷 Дуже багато вітелло тонато, соус айолі з тунцем, каперси, пармезан, рукола, оливкова олія, пластівці чилі.
Карамелізований бріош з ванільним маскарпоне.
Твоє улюблене Chocolate Chip Cookie, фісташковий крем та мальдонська сіль.
З мальдонською сіллю.
Ну ок, дізнайся в офіціанта, яке сьогодні у нас є 👇🏻 - Класичне - Фісташка - Мигдальне - Солона карамель - Малинове
Ice cream with Chocolate Chip Cookie🍦🍪
Смакує з десертним вином Duke of Clarence, Blandy’s Madeira. Запитай офіціанта, щоб замовити 🍷
🍷 Смакує з десертним вином: Gérard Bertrand, Maury Tuilé AOP, Vin Doux Naturel,. Запитай офіціанта, щоб замовити.
why not?
Unbelievable поєднання🧸 to go.
Дууже багато малини🧸 to go.
Italian classic dessert with almonds.
З ваніллю.
Цілий чізкейк.
Ніжний прохолодний чізкейк.
🍷perfect wine pair - Erste Neue Goldmuskateller 125ml=160uah🍷 Соус з білих грибів, петрушкою, тим’яном, трюфельною олією, чорним перцем, трюфельною піною та карамелізованою цибулею.