Бездріжджовий хліб, тісто для якого проходить холодну ферментацію від 36 до 48 годин та повторну ручну обминку 🤗 Саме тому він такий легкий та корисний ☀️
Подаються з ягідним джемом, тірамісу кремом і м'ятою.
Дуже багато вітелло тонато, соус айолі з тунцем, каперси, пармезан, рукола, оливкова олія, пластівці чилі.
* а ще улюблений тунець Жори та Ігора.
Готуємо з тіста на равіолі, подаємо з копою та сиром пекоріно.
Подаються з оливковою олією і томатами.
Tradition from Bologna.
Italian ham на початок?
Італійська шинка.
Великі оливки з часником, зеленню, пластівцями чілі та оливковою олією.
Наша homemade фокача, яку ми готуємо щодня. Можеш додати її до будь-чого 😍
Мариновані перці з сиром лабне та базиліковим соусом.
Мариновані артишоки, подаються з соусом з маскарпоне та цедрою апельсина і оливковою олією.
Тунець, авокадо, соус теріякі, кунжут, цибуля зелена та ріпчаста, кунжутне масло, тогараші.
Подається з гострим медом, пластівцями чилі, кедровими горіхами, пітою та оливковою олією.
Рожева телятина з айолі з тунцем, каперсами та анчоусами.
Листя салату, авокадо, картопля, м'яке яйце, каперси, тунець татакі, фіолетова цибуля, соус до нісуазу, чорний перець, мальдонська сіль, спеція мічелада.
З пекоріно та кедровими горіхами, заправляємо лимонним дресінгом.
З панчетою, крутонами, анчоусами та курячим філе.
Лосось гравлакс, обпалене авокадо, томати конфі, грецький йогурт, рукола, піта, оливки, зелена цибуля, спеція мічелада.
Рибний суп з креветками, мідіями, томатами конфі, нутом, фіолетовою цибулею, картоплею, базиліком, соусом чилі кріспі.
Ну ок, Teddies, тепер паста не тільки з 13:00, а коли захочете, ще й у себе вдома. Готуємо її так: 1. Кипятимо воду та підсолюємо її. 2. Кидаємо пасту в киплячу воду. 3. Готуємо її 2 хвилини до стану альденте. А якщо хочеш повну готовність - 3 хвилини. 4. Додаємо пасту до свого соусу та enjoy.
Філе лосося зі слайсами цукіні та бланшованим шпинатом у вершковій емульсії з часником конфі.
Хрусткий баклажан з місо пастою, подається з маринованими перцями, лабне та зеленою олією.
Дуже багато вітелло тонато, соус айолі з тунцем, каперси, пармезан, рукола, оливкова олія, пластівці чилі.
З ваніллю.