Готуємо з тіста на равіолі, подаємо з копою та сиром пекоріно.
Подаються з оливковою олією і томатами.
Tradition from Bologna.
Italian ham на початок?
Італійська шинка.
Великі оливки з часником, зеленню, пластівцями чілі та оливковою олією.
Наша homemade фокача, яку ми готуємо щодня. Можеш додати її до будь-чого 😍
Мариновані перці з сиром лабне та базиліковим соусом.
Мариновані артишоки, подаються з соусом з маскарпоне та цедрою апельсина і оливковою олією.
Тунець, авокадо, соус теріякі, кунжут, цибуля зелена та ріпчаста, кунжутне масло, тогараші.
Подається з гострим медом, пластівцями чилі, кедровими горіхами, пітою та оливковою олією.
Рожева телятина з айолі з тунцем, каперсами та анчоусами.
Листя салату, авокадо, картопля, м'яке яйце, каперси, тунець татакі, фіолетова цибуля, соус до нісуазу, чорний перець, мальдонська сіль, спеція мічелада.
З пекоріно та кедровими горіхами, заправляємо лимонним дресінгом.
З панчетою, крутонами, анчоусами та курячим філе.
Лосось гравлакс, обпалене авокадо, томати конфі, грецький йогурт, рукола, піта, оливки, зелена цибуля, спеція мічелада.
Рибний суп з креветками, мідіями, томатами конфі, нутом, фіолетовою цибулею, базиліком, соусом чилі кріспі.
Курячий бульйон, листя шпинату, яєчна страчателла та м’ясо курчати.
Ну ок, Teddies, тепер паста не тільки з 13:00, а коли захочете, ще й у себе вдома. Готуємо її так: 1. Кипятимо воду та підсолюємо її. 2. Кидаємо пасту в киплячу воду. 3. Готуємо її 2 хвилини до стану альденте. А якщо хочеш повну готовність - 3 хвилини. 4. Додаємо пасту до свого соусу та enjoy.
Макрель з чілі кріспі, подається з свіжими огірками з кропом та лабне.
Філе лосося зі слайсами цукіні та бланшованим шпинатом у вершковій емульсії з часником конфі.
Хрусткий баклажан з місо пастою, подається з маринованими перцями, лабне та зеленою олією.
Дуже багато вітелло тонато, соус айолі з тунцем, каперси, пармезан, рукола, оливкова олія, пластівці чилі.
Соус на основі вершків, моцарела, лосось холодного копчення, томати черрі, маринована цибуля, каперси, свіжий шпинат та пармезан.
Соус марінара, багато моцарели, базилік, мальдонська сіль. Додай страчателлу / анчоуси / оливки 😍
Томатна основа, веганська моцарела, баклажан місо, томати конфі, в’ялені оливки, рукола, оливкова олія.
Дууже багато моцарели, горгондзола, цілий камамбер, абрикосовий джем, пармезан, кедрові горішки та оливкова олія, кунжут, мед.
Соус з білих грибів з трюфельною олією, цибулею, петрушкою та тим'яном, багато сиру, місо паста та хрусткі ерінги.
Вершковий соус, моцарела, дууже багато прошуто, оливкова олія та чорний перець.
Мортаделла, вершковий соус, моцарела, соус маскарпоне-каліфорнія, фісташки, мед та трюфельна олія.
Марінара, сир, гострий мед і дуже багато пепероні.
Подається з анчоусами.
Дуже багато пепероні та моцарели, соус марінара, чилі пластівці, гострий мед.
Дуже багато моцарели, соус марінара, орегано, часникова олія.
Сирний слайс, слайс з пепероні (гостре), слайс з шпинатом, слайс з прошуто.
Італійська шинка копа, горгондзола, кедрові горіхи, багато моцарели, шпинат, мед та оливкова олія.
Одна штучка🤸
🍷 Смакує з десертним вином: Gérard Bertrand, Maury Tuilé AOP, Vin Doux Naturel,. Запитай офіціанта, щоб замовити.
Ice cream with Chocolate Chip Cookie🍦🍪
- Класичне - Фісташка - Мигдальне - Солона карамель - Малинове
З ваніллю.
Ніжний прохолодний чізкейк.