Бездріжджовий хліб, тісто для якого проходить ферментацію 24 години та повторну ручну обминку 🤗
Готуємо з тіста на равіолі, подаємо з копою та сироп пекоріно.
Подається з анчоусами.
Подаються з оливковою олією і томатами.
Tradition from Bologna.
Італійська шинка.
Великі оливки з часником, зеленню, пластівцями чілі та оливковою олією.
Italian ham на початок?
Подаються з соусом з маскарпоне та цедрою апельсина і оливковою олією.
Тунець, авокадо, соус теріякі, кунжут, цибуля зелена та ріпчаста, кунжутне масло, тогараші.
Подається з гострим медом, пластівцями чилі, кедровими горіхами, пітою та оливковою олією.
Рожева телятина з айолі з тунцем, каперсами та анчоусами.
Листя салату, авокадо, картопля, м'яке яйце, каперси, тунець татакі, фіолетова цибуля, соус до нісуазу, чорний перець, мольдонська сіль, мічелада.
З пекоріно та кедровими горіхами, заправляємо лимонним дресінгом.
З панчетою, беконовою пудрою, крутонами, анчоусами та курячим філе.
Рибний суп з креветками та мідіями.
Курячий бульйон, листя шпинату, яєчна страчателла та м’ясо курчати.
Соус на основі вершків, моцарела, лосось холодного копчення, томати черрі, маринована цибуля, каперси, свіжий шпинат та пармезан.
Соус на основі вершків, моцарела, горгонзола, смажені лисички, цукіні з базиліком, сир пекоріно, мед та сушений білий гриб.
Томатна основа, веганська моцарела, баклажан місо, томати конфі, в’ялені оливки, рукола, оливкова олія.
Марінара соус, багато мортаделли, томати конфі, кріспі базилік, гострий мед та оливкова олія.
Дууже багато моцарелли, горгондзола, цілий камамбер, абрикосовий джем, пармезан, кедрові горішки та оливкова олія, кунжут, мед.
Соус з білих грибів з трюфельною олією, цибулею, петрушкою та тим'яном, багато сиру, місо паста та хрусткі ерінги.
Вершковий соус, моцарела, дууже багато прошуто, оливкова олія та чорний перець.
Соус марінара, багато моцарели, базилік, мольдонська сіль. Додай страчателлу / анчоуси / оливки😍
Сосиски з чеддером, марінара, моцарела, томати конфі, пластівці чилі, часник конфі, пармезан, гострий майо.
Вершковий соус, моцарела, соус маскарпоне-каліфорнія, фісташки, мед та трюфельна олія.
Марінара, сир, гострий мед і дуже багато пепероні.
Дуже багато пепероні та моцарели, соус марінара, чилі пластівці, гострий мед.
Дуже багато моцарели, соус марінара, орегано, часникова олія.
Сирний слайс, слайс з пепероні (гостре), слайс шпинат&соус маскарпоне-каліфорнія, слайс з прошуто.
Італійська шинка копа, горгондзола, кедрові горіхи, багато моцарели, шпинат, мед та оливкова олія.
🍷 Смакує з десертним вином: Gérard Bertrand, Maury Tuilé AOP, Vin Doux Naturel, запитай офіціанта, щоб замовити
Italian classic dessert.
Italian classic dessert with almonds.
З ваніллю.
Ніжний прохолодний чізкейк.
Робочий час